Gastro Szef 

program magazynowy dla restauracji

GASTRO SZEF jest programem do prowadzenia gospodarki magazynowej firmy w oparciu o dokumenty zakupu oraz zrealizowaną sprzedaż stanowiska POS. System zapewnia dostęp do wielu praktycznych analiz i raportów. Analizy wspierają bieżącą pracę kierownictwa oraz pomagają w pdoejmowaniu decyzji o charakterze strategicznym, zapewniając szybki wgląd w rezultaty wcześniej podejmowanych działań. Przejrzysta konstrukcja programu pozwala na łatwą, intuicyjną i swobodną pracę z profesjonalnym narzędziem wspomagający zarządzanie magazynem.

 

Bieżąca kontrola

Dzięki synchronizacji z GASTRO POSem dane widoczne w programie są zawsze aktualne i dają podgląd w realne stany magazynowe. Są one kontrolowane na podstawie zużycia surowców opierającym się na zdefiniowanych wcześniej recepturach połączonych z danymi o sprzedaży.

Bezpieczne finanse

Synchronizacja z programami finansowo- księgowymi umożliwia eksport dokumentów, który zaoszczędza czas i zapobiegnie konieczności wprowadzania tego samego dokumentu do dwóch różnych programów. Dodatkowo GASTRO SZEF, daje możliwość wystawiania faktur, dzięki czemu odciąża stanowisko POS dając pracownikom więcej czasu i możliwości na przyjmowanie nowych zamówień, i zwiększanie dochodów lokalu.

Sprawne zarządzanie

Jako narzędzie wspomagające managera/właściciela, oprogramowanie GASTRO SZEF umożliwia nadawanie uprawnień, definiowanie promocji, cen czy przekazywanie komunikatów widocznych w GASTRO POS. W szybki i łatwy sposób, z poziomu zwykłego komputera można ustalić happy hour (ceny zmienią się w POSie automatycznie o wyznaczonej godzinie), stworzyć nową promocję, system lojalnościowy czy przesłać pracownikom wiadomość nie odchodząc od ekranu swojego laptopa.

szef5
szef5

press to zoom
szef5
szef5

press to zoom
szef1
szef1

press to zoom
szef5
szef5

press to zoom

ZALETY GASTRO SZEF:

  • rozliczenia magazynów i zużycia surowców

  • kontrola kosztów – Food Cost

  • rozliczenia produkcji gastronomicznej

  • zaawansowana obsługa zamówień

  • inwentaryzacje

  • zdalne ustalanie rabatów i promocji widocznych w POSie

  • planowanie imprez

  • wystawianie faktur

  • przejrzyste raporty

  • obsługa gastronomii zamkniętej

  • eksport danych do innych systemów